Întrebări frecvente

The Awake Box

The Awake Box s-a născut din dorința de a oferi variante de cadouri cu suflet și sens pentru cei care vor sau au nevoia să-și găsească liniștea interioară și să dea mai multă atenție propriei persoane.

Întrebare Se poate comanda telefonic?
RăspunsToate comenzile se fac exclusiv pe site. Cu toate acestea, dacă întâmpinați dificultăți, vă stăm cu drag la dispoziție, la numărul de telefon 0791 509 854 sau la adresa de e-mail office@theawakebox.ro.
Întrebare Dacă vreau să dau o comandă corporate, cum procedez?
RăspunsPentru comenzi corporate, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0791 509 854 sau la adresa de e-mail office@theawakebox.ro.
Întrebare În cât timp ajunge comanda?
RăspunsComanda ajunge la destinatar în maximum 5 zile lucrătoare. Cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care firma de curierat nu poate, din motive obiective, să livreze comanda în termenul stabilit.
Întrebare Pot returna un produs?
RăspunsConform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: „Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

Pachetele returnate ale căror conținut este deteriorat, incomplet, cu semne de uzură, zgârieturi etc. nu vor beneficia de retur. Pentru mai multe informatii accesați: www.theawakebox.ro/livrarea-produselor/

Întrebare Pot plăti cash la livrare?
RăspunsNu, toate produsele vor fi plătite online, cu cardul, înainte de expedierea acestora. În cazul persoanelor juridice, se acceptă plata prin OP. Pentru varianta din urmă, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0791 509 854 sau la adresa de e-mail office@theawakebox.ro.
Întrebare Livrarea este gratuită în București?
RăspunsDa, pentru București nu se percepe taxă de livrare.
Întrebare Pot comanda numai în București?
RăspunsNu, livrările se pot face pe întreg teritoriul țării, cumpărătorul plătind o taxă de livrare în funcție de adresa menționată în comandă.
Întrebare Pot personaliza un pachet?
RăspunsPentru astfel de solicitări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0791 509 854 sau la adresa de e-mail office@theawakebox.ro.