Termeni si conditii

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor, care reprezintă acordul, exclusiv și definitiv (contractul) între dumneavoastră și www.theawakebox.ro  site care aparține societatii AWAKE BOX SRL, CUI 45165696, R.C. J40/19053/03.11.2021, cu sediul in Bucuresti, strada Avionului, nr 26.

www.theawakebox.ro  își rezervă dreptul, să modifice sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil. www.theawakebox.roîși rezervă de asemenea dreptul de a adauga sau șterge orice informație a website-ului în orice moment fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest website. În cazul în care continuați să utilizăți acest website și după revizuire, înseamnă că ați acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificările survenite.

CONFIDENȚIALITATE

Prin continuarea utilizarii site-ului, precum si abonarea la newsletterul nostru, declarati ca aveti peste 16 ani si sunteti de acord cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile afisate. Pentru a putea trimite comenzile și pentru o evidență corectă a acestora, inclusiv fiscala, vom folosi datele cu caracter personal în acest scop (cum ar fi numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele societății, CUI, Nr. Registrul Comertului.). Aceste informații însă nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte/informații despre serviciile firmei noastre fără acordul dumneavoastră. Aveți optiunea de a furniza unele date personale, pentru a vă creea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciile oferite de către noi. Puteti oricand sa va stergeti contul de client din baza noastra de date, in acest caz, datele dvs vor fi stocate doar in facturile fiscale emise de catre societate in termenul legal de pastrare al documentelor contabile.

OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciilor, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

SECURITATEA MEMBRILOR

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale legislatiei in domeniul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC AWAKE BOX SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Va informam, ca din momentul in care va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru, sau efectuati o comanda fara crearea unui cont de utilizator, datele dvs, respectiv nume, adresa, telefon, sunt disponibile pentru procesarea comenzilor, firma poate transmite datele catre firma de curierat/posta, astfel incat sa se poata efecta livrarea produselor, precum si la emiterea de documente fiscale (facturi, chitante, chitante de ramburs de catre curier/posta, AWB de transport, etc) aceste astecte fiind reglementate de catre Codul Fiscal al Romaniei si legislatia in vigoare.

Firma transmite de asemenea datele dvs catre procesatorii care opereaza plata cu cardul pe site-ul nostru, intr-un mediu securizat si doar in vederea procesarii tranzactiilor respective. Acestia va pot transmite detalii legate de tranzactie, sau va pot contacta in cazul unor procesari nereusite sau pentru diferite aspecte ce tin de buna desfasurare a tranzactiei comerciale, conform Regulamentelor BNR in vigoare si a legislatiei in domeniul bancar. Tranzactiile bancare sunt supuse transmiterilor de date conform Legislatiei din domeniul bancar.

Prin abonarea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu primirea de oferte, cadouri, instiintari despre produsele/serviciile noastre. Va puteti actualiza oricand preferintele in contul dvs de utilizator prin abonare/dezabonare.

Conform legii, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre, pe adresa office@theawakebox.ro sau formularul de contact de pe site. Va vom informa despre statusul solicitarii.

www.theawakebox.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând.

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe www.theawakebox.ro implică o parolă dată de dumneavoastră asupra căreia nu ne asumăm responsabilitatea.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole și sunteți în întregime responsabil pentru toate activitățile și taxele ce pot apărea prin utilizarea acesteia. Puteți modifica parola și profilul personal în orice moment. Sunteți de acord să anunțați imediat www.theawakebox.ro de orice inadvertențe în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului sau orice altă problemă de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastră să actualizați și să vă asigurați că adresa de poștă electronică la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.theawakebox.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cheltuieli, judecăți, premii, penalități sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei secțiuni. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că orice utilizator autorizat al contului dumneavoastră a citit termenii și conditiile prezentului acord și întelege că utilizarea de către ei a www.theawakebox.ro se supune acestor termeni și conditii. Sunteti de acord că sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al website-ului de către orice utilizator autorizat și pentru orice consecință ar rezulta din utilizarea necorespunzătoare a website-ului, sau de încălcarea acordului de către o astfel de persoană.

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Frauda si drepturi necuvenite

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.theawakebox.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.theawakebox.ro va fi considerată o  tentativă de fraudare a site-ului www.theawakebox.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt. De asemenea, orice discount sau reducere de care nu aveti dreptul, calculata eronat sau in mod intentionat gresit, trebuie returnata. In cazul unor erori tehnice sau din diferite motive, un discount calculat in comanda plasata poate fi anulat de catre furnizor fara o notificare prealabila.

PLATA SI LIVRARE

Modalitate de plată:

  • Transfer bancar
  • Online cu cardul

Modalitatea de transport:

Curier Rapid National – Fan Curier (livrare în 24-48 ore) *)

  • Bucuresti – Gratuit prin agentii nostri sau prin Curier Rapid
  • Romania ( cu exceptia Bucurestiului ) – 30 lei prin Curier Rapid

Expedierea comenzilor se va face între 1-4 zile de la confirmarea plății, fără a lua în considerare zilele libere și zilele de sâmbătă sau duminică.

Pentru modalitatea de plată Trasnfer Bancar, veti primi pe email factura proforma conform comenzii dvs. Puteti trimite pe email-ul office@theawakebox.ro dovada platii pentru a grabi procesul de expediere.

Pentru expediții urgente vă rugăm să ne contactați. Vom încerca pe cât posibil să onorăm comenzile în aceeași zi în care le primim. Comenzile plasate în weekend vor fi procesate și expediate începând de luni. Plasarea unei comenzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.

În acest moment utilizăm serviciile unui curier care nu percepe kilometri suplimentari pentru localități care nu se află în anumite arii de acoperire.

Prețul comunicat în momentul în care plasați rezervarea nu se modifică pentru comanda plasată.

Pot exista cazuri în care prețurile se pot modifica în funcție de fluctuațiile prețurilor practicate de transportator, însă acestea vor fi actualizate pe site, iar în cazuri excepționale vă vom contacta suplimentar.

Reduceri suplimentare (cu prilejul diferitelor ocazii / promotii): se vor anunta in pagina principala, iar acestea se includ in costul final, confirmat inainte de plasarea comenzii.

Anumite categorii de produse (identificate corespunzator in pagina de oferte – nu beneficiaza de reducerile de mai sus – ex: Cartile)

SISTEMUL DE GARANȚII / RETUR

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului

Cumpărătorul care își exercită dreptul de denunțare unilaterală a contractului are următoarele obligații:

– Înainte de retur vă rugam să ne contactați și sa completati formularul de retur disponibil pe site apoi să așteptați obținerea confirmării returului.

– Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, în ambalajul original, în perfectă stare de funcționare, fara a prezenta deficiente. In cazul in care produsul ajunge avariat, nu va putem returna contravaloarea produselor.

– Toate obiectele trebuie să aibă aspectul identic cu cel avut la primirea lor și după caz, să aibă sigiliile intacte sau să nu prezinte urme care să ateste operațiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorilor față de clienti nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau de alta natura, produsele cărora le lipsesc accesorii. Toate cadourile pe care le-ati primit in legatura cu produsul comandat se vor restitui impreuna cu produsul returnat.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului, preluarea va fi refuzata sau refuzat returul.

– Sumele reprezentând contravaloarea returului vor fi transferate către dumneavoastră în maxim 14 zile de la data primirii coletului retur prin delocarea sumelor pe card (daca ati facut o plata cu cardul online)

– Va rugam sa aveti in vedere ca taxele de transport vor fi suportate de dvs. in cazul in care expediati coletul printr-un curier ales de dvs. In cazul in ati ales sa trimitem noi curier care sa preia coletul, taxele in acest caz vor fi scazute din sume ce urmeaza a fi returnata. Taxa de returnare este de 14.99 lei.

Adresa pentru retur este București, strada Radu Beller, nr. 8, sc A, etaj 2, ap 5, sector 1. Destinatar: SC AWAKE BOX SRL. Acceptam retur DOAR colete prin curier care le preda la sediul nostru si cu ramburs 0 (zero)

Daca un colet s-a returat din vina dvs exclusiva si cu rea credinta, ne rezervam dreptul de a va bloca contul si a va retrage toate punctele de fidelitate oferite pana in acel moment. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Putem refuza onorarea unei comenzi daca ati avut un comportament necorespunzator, ati refuzat colete in trecut sau ne-ati creat vreun prejudiciu.

Având în vedere natura produselor de decorațiuni, nu acordăm garanții pentru acestea. Nu ne asumăm responsabilitatea privind calitatea, componenta și proveniența produselor, în schimb facem eforturi ca informațiile, imaginile și toate descrierile să fie făcute cat mai exact, conform facturilor si descrierilor facute de furnizori. Imaginea produselor este cu titlu de prezentare (cu exceptia produselor unicat), ceea ce inseamna ca veti primi un produs asemanator, iar nuanta, culoarea, marimea, pot avea mici diferente avand in vedere coloristica si multitudinea culorilor produselor oferite. Va rugam sa aveti in vedere si faptul ca un aparat foto, nu va reproduse in totalitatea culoarea si nuantele unui produs. Unele produse pot fi sintetice și nu naturale, iar această informație poate să nu fie prezentă în descrierea produsului. Unele produse pot prezenta nuantari de culoare, ca urmare a folosirii pot prezenta in timp schimbare de culoare, decolorare, ca o componenta normala a uzurii in timp.

Produsele de fumigatie, lumanarile, uleiurile parfumate se folosesc conform normelor de utilizare. Sunt pentru uz extern, nu sunt alimente, nu se vor folosi de persoane cu probleme respiratorii, camerele se vor aerisi dupa utilizare, a se feri de copii, fiti siguri ca focul utilizat sau cenusa produsa nu cade pe suprafete inflamabile, feriti de curentii de aer. Sunteti responsabili de utilizarea lor.

Produsele personalizate, sau facute pe comanda clientului, nu se pot returna. Produsele desfacute, pe care clientii le considera necorespunzatoare, desi acesta nu au niciun viciu (exemplu: „betisoarul parfumat nu are mirosul dorit”, „uleiul parfumat are miros de etc”) nu pot fi restituite. Din motive de protecție a sănătății clienților, produse din aceasta gama (cosmetice, uleiuri, geluri) nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate.